07:25

1403/08/24

گام نخست برای افزایش حقوق بازنشستگی رانندگان ناوگان عمومی جاده ای؛ مراجعه به شعب بیمه تامین اجتماعی

رانندگان ناوگان عمومی بین شهری به تازگی پیامی بر روی گوشی های تلفن همراه خود از سازمان تامین اجتماعی دریافت کرده اند که سوالاتی برای آنها به وجود آورده است.

به گزارش پایگاه خبری ایران ناوگان به نقل از تین نیوز، متن پیام ارسالی سازمان تامین اجتماعی بدین شرح است: راننده محترم بین شهری؛ به منظور بهره مندی بیشتر از مزایای قانون تأمین اجتماعی، می توانید با مراجعه به شعبه بیمه پردازی خود، نسبت به افزایش دستمزد مازاد بر دستمزد مقطوع خود اقدام نمائید.

حمید حسین زاده دبیر کانون سراسری انجمن های صنفی رانندگان سواری کرایه کشور، در توضیح پیام ارسال شده گفت: این اقدام  پیرو موافقتی است که با تامین اجتماعی به عمل آمده است.

وی تاکید کرد: رانندگانی که خواهان بهره مندی از حقوق بازنشستگی مناسب هستند می توانند با پرداخت مبلع جداگانه و به غیر از حق بیمه جاری، حقوق بازنشستگی خود را افزایش دهند.

حسین زاده افزود: البته مبلع مازاد پرداختی شامل یارانه دولتی نبوده و برای اینکه بطور مثال بازنشستگی یک راننده دو برابر شود یک حق بیمه دیگر که آزاد می باشد نیز باید پرداخت شود.

وی تاکید کرد: به نظر من این گزینه بیشتر مناسب حال افرادی هست که دو سه سال دیگه بازنشسته می شوند.

حسین زاده گفت:  متقاضیان می توانند به شعب بیمه خود مراجعه نموده و خواهان پرداخت حق بیمه مازاد برحقوق شوند که فرم خاصی دارد و گزینه های مختلف پیشنهادی در آن موجود می باشد.

قابل ذکر است، پیش از این نیز، مختار داودی نایب رئیس کانون انجمن های صنفی رانندگان و دارندگان ناوگان حمل و نقل جاده ای مسافر کشور با اشاره به ابلاغ افزایش دستمزد مازاد بر دستمزد مقطوع رانندگان بار و مسافر  برون شهری به شعب تامین اجتماعی به خبرنگار تین نیوز گفته بود: در این طرح سقف پرداخت حق بیمه برداشته شده و رانندگان سنگین که مشمول یارانه هستند، می توانند با ضریب ۱/۶/۵ از یارانه ۱۳.۵ درصد دولت بهرمند و مابقی اضافه پرداختی  براساس جداول فوق بدون یارانه، پرداخت نمایند.

وی تاکید کرده بود: در حال حاضر حقوق بازنشستگی  رانندگان سنگین ۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که با این طرح رانندگان می توانند طبق شرایط سنی و سابقه مندرج تا سقف ۵۰ میلیون تومان از حق بازنشستگی برخوردار شوند.

مختار داوودی خاطرنشان کرده: نکته مهم اینکه پرداخت بیمه بر اساس دستمزد است نه مدرک رانندگی، به طور مثال یک راننده سواری با داشتن گواهینامه پایه یکم دریافتی بر اساس درآمد سواری یک میلیون و ۲۵۰ هزار و رانندگان کامیون و اتوبوس با برخورداری از یارانه یک میلیون و 650 هزار  تومان حق بیمه پرداخت می کنند.

او افزوده بود: رانندگان جدید الورود یا کسانی که 6 ماه قطع پرداختی بیمه داشته اند نیز  ۲۷درصد بدون یارانه پرداخت می کنند، در ضمن آن دسته از رانندگانی که در مقطعی جذب شرکت ها و توسط کارفرما و به صورت لیست راننده بیمه پرداخت می کنند، بعد از اتمام قرارداد و فعال کردن بیمه خویش فرمایی از یارانه دولت محروم می شوند و باید ۲۷درصد کامل پرداخت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *