به گزارش پایگاه خبری ایران ناوگان به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،علی عسکری مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: یکی از مسائل مهمی که در فعالیتهای بندری خوزستان مورد توجه قرار گرفته است و بر آن تاکید داریم، موضوع ایمنی و کاهش حوادث ناشی از عملیات است. در این رابطه، افزایش میزان بازرسیها، نظارتهای حین عملیات، گزارشدهی، تشکیل کمیتههای اصلی و فرعی HSE، بازنگری و مدیریت ریسکهای ایمنی، بهبود روشنایی محیطی، تدوین و اجرایی شدن دستورالعملها، بازنگری قراردادها، تجهیز و به روز رسانی تجهیزات ایمنی و مقابله با حوادث، آموزش مستمر، کنترل گواهینامههای ایمنی تجهیزات و افراد در این بندر انجام شده است.
مدیرکل بندر و دریانوردی خوزستان تصریح کرد: در تلاش هستیم تا با افزایش ضریب ایمنی، فضای مناسبتری در زمینه حضور بخش خصوصی و بهبود فرآیندهای جاری، ایجاد کنیم.
تدوین و بازنگری استراتژی ۱۰ ساله بندر خرمشهر
عسکری با تاکید بر توسعه نرمافزاری بندر خوزستان در کنار توسعه عملیاتی آن، توضیح داد: استراتژی ۱۰ ساله بندر خرمشهر، استخراج، تدوین و بازنگری شده است. همچنین بازنگری همه روشهای اجرایی و دستورالعملهای سیستمی و فرآیندی ادارات زیر مجموعه بندر خرمشهر، طرحی است که به صورت درون سپاری کلید خورده است. در همین خصوص، استقرار نظام مدیریت عملکرد به منظور تحقق اهداف برنامههای پنج ساله، انجام شد .
تقویت همکاری دانشگاه و صنایع بندری با عقد تفاهمنامه همکاری
به گفته وی، برنامهریزی برای برگزاری ۲۰ هزار نفر ساعت دوره آموزشی تخصصی و مدیریتی مختص پرسنل بندر خرمشهر، همچنین، عقد تفاهمنامههای متعدد با دانشگاههای منطقه به منظور همکاری در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه از جمله کارهای مهم در دولت سیزدهم به شمار میرود.
انجام مطالعات مهندسی ارزش برای کارکرد اسکلهها با هدف افزایش بهرهوری
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر ادامه داد: مطالعاتی در زمینه مهندسی مجدد و مهندسی ارزش در خصوص کارکرد اسکلهها و محوطه با هدف افزایش بهرهوری توان زیرساختی عملیاتی انجام شده است.
گفتنی است، بندر خرمشهر هم اکنون با مساحت ۲۴۰ هکتار و ۲۱ پست اسکله، واقع در رودخانه اروند پذیرای شناورهای کاتنتینری، فله، کالاهای عمومی، نفتی و مسافری با عمق آبخور ۵/۶ متر واقع در جنوب غرب استان خوزستان و در شمال رودخانه اروند رود است که پس از جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس، کار بازسازی بندر خرمشهر آغاز و در سال ۷۱ برای اولین بار به بهره برداری رسید تا مجدد دوران رونق و شکوفایی مطلوب خود را بازیابد.