01:09

1403/09/23

ایستگاه متروی حرم عبدالعظیم در سال آینده به بهره برداری می رسد

شهردار پایتخت گفت: سال آینده ۲ ایستگاه و پس از آن هر ۵ ایستگاه خط ۶ مترو در اختیار مردم قرار می گیرد.

به گزارش پایگاه خبری ایران ناوگان به نقل از ایسنا، آیین پایان عملیات حفاری مکانیزه و احداث تونل پروژه توسعه جنوبی خط ۶ متروی تهران ظهر -۲۲ اسفند ۱۴۰۲- در قالب یکصدو یازدهمین پویش امید و افتخار با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.

علیرضا زاکانی در این آیین با اشاره به جایگاه ری در مدیریت شهری گفت: ری قبله تهران است و با قدمتی هزاران ساله نگینی بر انگشتری شهر ماست. امروز مفتخریم در پویش امید و افتخار شاهد اتمام پروژه خط ۶ مترو تهران به طول ۴۲ کیلومتر و خروج دستگاه تی بی ام از آن باشیم.

وی ادامه داد: سال آینده ۲ ایستگاه و پس از آن هر ۵ ایستگاه خط ۶ مترو در اختیار مردم قرار می گیرد. مهم ترین ایستگاه خط ۶، ایستگاه حرم حضرت عبدالعظیم است که سال آینده به بهره برداری می رسد.

زاکانی تاکید کرد: در نهایت آخرین ایستگاه خط ۶ به صورت تبادلی با خطوط ۱، ۱۱ و راه آهن جمهوری اسلامی احداث خواهد شد. بخش پایانی تونل خط ۶ به طول ۹.۵ کیلومتر می باشد، با وجود آنکه عملیات ساخت خط ۶ در نیمه دهه ۹۰ آغاز شد؛ اما بیشتر خطوط این خط از مترو در دوره مدیریت شهری جدید به نتیجه رسیده است.

شهردار تهران با اشاره به چالش های حمل ونقل عمومی در پایتخت گفت: محدودیت ها و عدم توسعه مناسب ناوگان حمل ونقل عمومی تهران طی سالیان گذشته باعث شده امروز تنها ۳۴ درصد از رفت وآمدهای درون شهری از این طریق انجام شود و مردم بیشتر سراغ استفاده از خودروهای شخصی بروند. با توسعه خطوط مترو و اتوبوس برقی و …به دنبال بر هم زدن این نسبت به نفع حمل ونقل عمومی هستیم.

وی ادامه داد: با وجود همه تلاش های انجام شده در این ۳۰ ماه هنوز هم از شرایط فعلی حمل ونقل عمومی راضی نیستیم؛ به همین جهت قرارداد دریافت ۵۰۰۰ اتوبوس را منعقد کرده ایم، از این میزان حدود ۳۰۰۰ اتوبوس برقی است و نیمی از آن به وسیله شرکت های داخلی تأمین می شود.

وی افزود: با اضافه شدن اتوبوس های جدید عملا در مدت زمان کوتاهی ظرفیت اتوبوسرانی پایتخت افزایش قابل توجهی خواهد یافت و این رکورد در تاریخ تهران بی سابقه است.

زاکانی اشاره ای به واردات خودروهای برقی به پایتخت نیز داشت و افزود: صبح امروز در محل شهرداری تهران نمایشگاه خودروهای برقی که بناست به زودی به ناوگان حمل ونقل عمومی پایتخت افزوده شود برگزار شد. مطابق قراردادهای منعقد شده ۱۰ هزار ون و ۲۷۵۰۰ تاکسی برقی به ناوگان حمل ونقل عمومی پایتخت افزوده خواهد شد.

شهردار تهران سپس به برخی از کارهای انجام شده در طی ۳۰ ماه گذشته نیز پرداخت و گفت: در دوره جدید به کارهای کوتاه مدت توجه شد و برای کارهای بلندمدت نیز برنامه ریزی صورت گرفته است. در همین رابطه از نیمه نخست سال گذشته تا کنون بالغ بر صد پویش امید و افتخار برگزار شد که در ۱۰۰ پویش آن ۸۶۱ پروژه به ارزش ۱۷۸ همت به بهره برداری رسیده است، از این آمار بالغ بر هشتاد درصد پروژه ها به طور کامل در این دوره به نتیجه رسیده و ۶۶ درصد آن نیز در نیمه جنوبی شهر تهران می باشد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود به همکاری میان شهرداری تهران با دولت سیزدهم برای حل چالش های شهری تهران پرداخت و گفت: به زودی بناست با همراهی دولت عملیات ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکن در شهر تهران را آغاز کنیم و علاوه بر این به دنبال ایجاد تسهیلات برای ساخت مسکن در پایتخت نیز هستیم.

شهردار تهران ادامه داد: هفته قبل عملیات ساخت خط ۸ مترو در محله مسعودیه واقع در جنوب شهر آغاز شد که انتهای آن به ایستگاه سرسبز می رسد. همچنین عملیات ساخت خط ۹ مترو نیز این هفته آغاز می شود، این خط تبادلی از دولت آباد و منطقه مشیریه آغاز می شود و به چیتگر می رسد. در تکمیل هر ایستگاه خطوط متروی تهران نزدیک به ۳۰۰۰ میلیارد تومان هزینه می شود. علاوه بر این موارد با همکاری شرکت سابیر تونل شهید متوسلیان (متصل کننده بخش جنوبی بزرگراه شهید صیاد شیرازی به اتوبان آزادگان) ظرف ۴ سال آینده به بهره برداری می رسد. این تونل در ۹.۵ کیلومتر با سه دسترسی و در دو طبقه ساخته خواهد شد.

زاکانی در پایان تأکید کرد: حجم کارهای صورت گرفته در حوزه حمل و نقل عمومی با هدف حل معضل ترافیک شهر تهران و کاهش آلودگی هوا پایتخت طی ۳۰ ماه گذشته بی نظیر بوده است. البته خدمت رسانی به مردم محدود بر این حوزه ها نمی شود و تلاش می کنیم در دیگر حوزه های خدماتی هم اتفاقات خوبی در شهر رقم بخورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *